Pakkekalender: dag 03

IMG_2105Jeg havde så vildt travlt i morges, og glemte næsten fuldstændig at jeg havde en pakke der lå og ventede på mig. Heldigvis kom jeg dog i tanke om det, inden jeg smuttede ud af døren. Jeg kunne slet ikke gætte hvad det var. Pakken var høj og tung.

IMG_2118 inde i pakken lå der en pakke renseservietter. Jeg havde virkelig aldrig gættet det. Super brugbar gave! Nu bruger jeg jo ikke rigtig pudder og den slags til daglig (kun mascara), men når jeg har været i byen eller har skulle noget hvor jeg bare har skulle være en smule pænere bruger jeg foundation og pudder, og så er det altså bare så rart at man kan bruge en renseserviet til hele ansigtet i stedet for at stå og gnubbe rundt med en vatrundet.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.