At the beach

1173
I går var en fantastisk dag! Jeg fik endelig set min kære veninde Selma igen, som jeg ikke har set i rigtig lang tid! Jeg besøgte hende, og noget af hendes familie, nord for fjorden. Hendes familie ejede et par islændere, og det betød selvfølgelig at vi skulle benytte muligheden for at komme ud og ride i det lækre vejr. Der var næsten helt vindstille – også nede på stranden.

1171

1172

Vi red omkring 13 km i den fantastiske natur, oppe omkring Ålbæk. Der var rigtig mange smukke stier, hedelandskaber, strand, og sågar lidt skov! Der manglede bestemt ikke noget i det område, og jeg kunne godt finde på at, tage en af mine egne heste med derop engang.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.