Gode råd til blogging #9-10

Jeg har tidligere omtalt satire-karakteren, som er en del af det satireprogrammet Kolonien, skabt af DR, Linette Gyldenstjerne. Linette, skal forestille at være en anerkendt blogger (i hvert fald efter eget udsagn), som ødsler hendes fantastiske råd omkring blogging udover os. Vi er desværre efterhånden nået vejen ende, og udover blogsangen, kan jeg ikke finde flere afsnit som jeg ikke har delt med jer. Der er ikke andet at gøre, end at håbe på, at Linette Gyldenstjerne igen engang vi oplyse os med hendes råd til blogging.

I afsnit 9 og 10 giver Linette råd til hvorledes man mægner med kendte, for at få lidt mere stjerne status på sin blog! Desuden tager hun til awards show – se hvordan det går hende i afsnit 10 (jeg krydsede da fingre! Hun må jo have verdens bedste blog)!

Farvel Linette Gyldenstjerne! Jeg håber vi ses engang igen i det nye år! Du har bragt mig så mange grin, at det halve kunne være nok.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.