Kropsudsmykning?

Jeg har på det seneste overvejet at ændre lidt på min kropsudsmykning. Jeg har de sidste mange år, haft en off-center piercing i læben, og inden da havde jeg en piercing i næsen, som jeg dog valgte at fjerne fordi jeg ikke syntes den udstrålede hvem jeg var, og fordi det blev lidt for meget ‘bling’ i ansigtet kombineret med ringen i læben. Nu er jeg dog igen i gang med at overveje nogle ændringer. For det første vil jeg gerne have min første tatovering.

heartagram

Det er en ganske lille diskret tatovering, som jeg godt kunne tænke mig på min venstre pegefinger. Et heartagram. Jeg er vild med, hvad heartagrammet symbolisere, og syntes på mange måder at det er tidsløst, og passer godt til min personlighed. Det er i sin dybeste essens, egentlig et moderne/rock-versionens yin og yang symbol. Livet – døden. Kærlighed – had. Lys – mørke.

Jeg syntes på alle måder at det er en rigtig fin lille første tatovering. Den fylder ikke det vilde, og er ret diskret på pegefingeren (den kan jo endda skjules bag et lille plaster hvis det skulle blive nødvendigt).

Derudover går jeg med tankerne om at pille min off-center piercing ud. Jeg elsker ringen i læben, men den er samtidig lidt besværlig, da jeg på mange arbejdspladser ikke må have ring i, men kun sten. Den lille skinnende sten er også fin – men igen ikke helt så meget mig som ringen! Derfor overvejer jeg at få lavet et septum i stedet.

septum

Selv om jeg fortrækker den lukkede ring, når det kommer til septum piercinger, er jeg også ret vild med en åbne, som jeg netop ville skulle have hvis jeg fik lavet en septum. Det er en praktisk piercing da den kan drejes op i næsen ved situationer, hvor man ikke må have den i (og den dermed ikke kan ses), og man aldrig vil komme til at ligge mærke til arret, der vil komme hvis man engang vælger at fjerne den.

Det er selvfølgelig ikke tanker der er kommet til mig hen over én nat, og det skal da selvfølgelig også overvejes lidt nærmere, men jeg er næsten fast besluttet på, at tatoveringen skal laves her i vinterhalvåret.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

9 thoughts on “Kropsudsmykning?

 1. Septum piercinger er fantastiske og jeg elsker min SÅ meget! Og ja så er det jo smart at den kan gemmes :P Dog vil jeg anbefale en retainer hvis du har planer om at gemme den meget :)
  Og så husk at find en rigtig god piercer, med meget erfaring, da en septum piercing skal placeres rigtigt, ellers kommer den til at generer dig :P

  1. Kan godt forstå at du elsker din! Den klæder dig også virkelig <3
   Og jeg vil huske at have det i mente :) Jeg har brugt den samme piercer til alle mine piercinger og han har også lavet en septum på min vens kæreste - og den sidder super placeret, så på dét punkt tror jeg at jeg er ret godt stillet.

 2. Der er så mange muligheder og det lyder til at du er god til at overveje det godt inden du beslutter noget..

  Den tatto ville være rigtig sød, men husk nu at vælg en god tatovør og tænk dig godt om inden. Når det så er sagt så glæder jeg mig meget til at se.. :D

  Knus <3

  1. Ja syntes også bare den er SÅ sød, den tatovering! :D men ja man skal virkelig tænke det igennem.

 3. Husk på at det er ulovligt at få en tatto på hænderne, det kan derfor være svært at finde en ordentlig tatovør som vil lave en for dig.

  1. Gud det havde jeg faktisk slet ikke tænkt på!
   Men jeg tror muligvis jeg har fundet én der gerne vil lave på mig, som er rigtig dygtig :)
   Men ellers har jeg en veninde der bor ved grænsen, og hendes tatovør (I tyskland) er rigtig dygtig.
   Men godt du mindede mig om det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.