Bitch! It’s thursday!

tumblr_mq4oowInbH1r02805o1_250Så er det torsdag! Jeg skal bruge dagen nede hos min farmor og farfar. Det bliver dejligt at se dem. Jeg har altid så travlt i hverdagen, og når man ikke har en bil selv, kan det være besværligt at få planlagt at komme derned. Nu har jeg dog haft et par dages fri, efter min afsluttede eksamen, og det har betydet at der har været tid (og ikke mindst overskud) til at planlægge en tur, længere ned i landet.

Og for at fejre det er torsdag, vil jeg lige dele et lille mime fra Alice9channel (som er et liveshow som køre engang om måneden, hvor et af mine yndlingsbands, Alice Nine, bliver stillet foran en række udfordringer).

tumblr_m5mm635Ig91rt5qnso1_500Medlemmerne af bandet havde til opgave at skrive torsdag på engelsk – og det ene medlem nåede frem til at det måtte være ‘therthday’. Det har hjemsøgt hans person lige siden. Der er så mange fine mimes derude, omkring det.
Det kan godt være man skal være fangirl som jeg, for at se det hysterisk sjove i det. Anyways! Det skal ikke stoppe mig, fra at poste det!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.