Happy birthday… Almost!

Okay… Der er ikke noget at fejre endnu! Men i morgen har jeg fødselsdag! Jeg bliver 24 år. Man fatter ikke at tiden flyver afsted på den måde. Tænk engang – her på bloggen er der indlæg helt tilbage fra da jeg var 16 år. Det er vildt så meget ens liv (heldigvis) har forandret sig.

Som sagt har jeg fødselsdag i morgen, men jeg skal egentlig ikke fejre dagen i morgen, sådan rigtigt. Jeg får rigtig travlt de næste 3 dage, da jeg starter i praktik i sundhedsplejen. Derfor bliver der først tid til at fejre min fødselsdag torsdag, sammen med Nicki, hvor vi skal ud og spise. Det er helt underligt! Jeg plejer ofte at have fri på min fødselsdag. Men jeg tænker det nok et på tide at vænne sig til, at skulle studere/arbejde på sin fødselsdag i en alder af (snart) 24, mon ikke?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Happy birthday… Almost!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.