Hygge med pigerne

IMG_2558

I den stald jeg kommer i, er vi tre piger. Vi har altid haft det rigtig hyggeligt sammen, trods der er en del år i mellem os fra den yngste, til mig som er den ældste. Vi har altid haft hestene til fælles, så skællet har ikke synet så tydeligt. Desværre har vi det seneste lange stykke tid ikke kunne ses så meget sammen alle tre som vi plejer. Dels fordi begge mine heste lige nu står stille, og jeg derfor ikke tager med de andre ud og ride, og dels fordi den ene af pigerne lige pt. har friår fra studiet, og har et arbejde som ligger placeret i eftermiddagstimerne, hvor vi andre jo først får fri.

I går lykkedes det så endelig! Vi havde en eftermiddag hvor vi alle tre var samlet, og det blev da også til en del hygge som vi plejer! Vi fik blandt andet lavet lidt fastelavnsboller, grinet, og pjattet. Det var sgu dejligt endelig at se dem begge igen, hvor man havde tid til bare at have det sjovt, og ikke nødvendigvis knokle derudaf for at nå at blive færdige i stalden.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hygge med pigerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.