Endnu flere gode nyheder!

Det kan da bare ikke gå bedre end det gør lige for tiden! Den ene af mine heste har stået stille siden oktober, da hun havde fået en skade i det ene bagben. Det har været rigtig hårdt at se på hende, gå og lave ingenting, for hun har virkelig været ved siden af sig selv, og sprængt fyldt med alt for meget energi. I det mindste har kun ikke været boksbundet de sidste par måneder, som hun var i starten.

1176

Heldigvis er jeg nu begyndt at kunne skridte lidt på hende igen, og vi gik derfor langsomt gang i går med ridningen igen! Det var SÅ fedt at komme op og sidde på hende igen, selv om vi kun skridtede en stille og rolig tur på 10-15 minutter.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Endnu flere gode nyheder!

    1. Ja! :D jeg er også bare lykkelig! Hun stod jo i komplet boksro i over en måned X_X … Jeg troede seriøst det ville ende tragisk. Jeg kommer aldrig til at ride som jeg gjorde før. Dyrelægen er ret sikker på at hun har spat. Men hvis hun kan trives med små skridtture, kan jeg i det mindste få lov at beholde min bedste ven gennem snart 10 år :) Det betyder så meget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.