Kiloene rasler af!

Nu har jeg været i gang med at tabe mig, og træne mig sund og rask, i 10 dage. Det har været hårdt at skulle starte op igen. Den første uge var jeg virkelig konstant træt, men de sidste 3 dage er jeg begyndt at kunne mærke at energien begynder at komme mere til mig, ligesom sidst jeg besluttede mig for at leve sundt!

Jeg har også arbejdet hårdt på at få en sundere livsstil de sidste 10 dage. Jeg har både sørget for at maden har været sund og varieret, samt trænet min. 30 minutter hver dag (ikke intensiv træning hver dag dog. Sommetider er det også kun blevet til en gåtur). Det har da også allerede givet pote! Jeg har tabt 4 kg på 10 dage. Jeg forventer at det kommer til at gå lidt langsommere fra nu af, men mit mål er at tabe 9 kg fra nu af, og dermed blive slankere end sidst jeg tabte mig.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

10 thoughts on “Kiloene rasler af!

    1. Nej det har du ret i søde, men jeg har faktisk ikke været så hård ved kroppen endnu. Har bare gået ud fra Sundhedsstyrelsens anbefaling om 30 min aktivitet om dagen

  1. Det er bare så sejt (men det ved jeg jo godt du er ;o)) Det må jo være fra mig du har arvet al den standhaftighed (jeg har den ihverfald ikke længere) Superb godt gået min tøs.

    1. Tusind tak!! Jeg tror ikke det har noget med standhaftighed at gøre, det gælder bare om at finde DET der motivere en :D og jeg er mega motiveret over at skulle til Japan og købe en masse tøj som jeg ellers ikke ville kunne passe XD haha! Men jeg får også rigtig god støtte til det lige nu, da der også er to andre fra mit praktiksted som har PCOS som ved hvordan jeg har det, og hvordan man på bedste vis kan smide lidt af kiloene :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.