Snart færdig med praktik

Sagen er den at jeg snart er færdig med min praktik i hjemmesygeplejen. Det har været et rigtig spændene forløb, men jeg føler at det har været alt, alt for kort! Jeg har virkelig omgåedes nogle rigtig dejlig mennesker, som har haft en bred faglighed at byde på, men jeg føler slet ikke at jeg har kunne nå at suge det hele til mig. Det er virkelig træls at have det sådan, men jeg håber min eksamen går alligevel. Jeg føler dog at jeg har fået rigtig mange instrumentelle handlinger ind på rygraden efter denne praktik, så det er jo rigtig fedt.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Snart færdig med praktik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.