Str 27 – really?!

 Jeg skal være iført bukser på mit arbejde, og på mit praktiksted. Det var gået hen og blevet et problem, for pludselig kan jeg ikke passe nogle af mine bukser (str. 29-30), og det er ikke særlig fedt at gå rundt og trække bukserne op fra anklerne hele tiden. Derfor har jeg rodet mine gemmer igennem og heldigvis havde jeg bukser fra folkeskolen tilbage, i str. 27 og dem kan jeg heldigvis passe! De er ikke så kønne, men det er da bedre end at blotte røven på jobbet ikke?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Str 27 – really?!

  1. Nice… Fandeme godt gået.. :D
    Og du har da fortjent at forkæle dig selv med et par nye bukser..

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.