Dommen over Lady

IMG_1891.JPG

Det lyder så dramatisk. Jeg skrev jo om at Ladys skæbne ville blive klarlagt i går. Det blev den ikke rigtig. Men alligevel er der gode nyheder. I går havde jeg en ny dyrelæge med indover, som ikke umiddelbart mente at der var tale om spat, som den første dyrelæge havde snakket om. Han mente faktisk slet ikke at dette kunne være en mulighed. I stedet vurderede han at haltheden som er kommet og gået over det sidste stykke tid (og som ikke har været til stede i går), skyldes enten høj alder, og dermed blot generel ømhed ved brug, eller at hendes sadel ikke fordeler trykket godt nok. Heldigvis har jeg en anden sadel til hende, som er blevet vurderet til at ligge godt på hende – men for at fuldkommen udelukke sadelproblemer, mener dyrelægen jeg skal prøve at begynde at ride hende lige så stille uden sadel.

Det lyder måske ikke som gode nyheder, da vi stadig ikke har fundet roden til problemet – men at det ikke er spat, er en god nyhed! Og jeg tror lige så stille nu, at vi kan begynde at pejle os ind på problemet nu! Jeg er positiv, og håber på det bedste. Lady er 17 år, men hun er stadig energisk, og glad; jeg er sikker på at hun holder mange år endnu!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.