Miyajima – flot natur, og nærkontakt med hjorte

Vi har de sidste to dage været i Hiroshima. I går handlede det hele om atombombesprængninger, og fredskampagner – men det (og Fuji High Q) vil vi skrive mere om en af de nærmeste dage. Det er ikke sådan når man er bagud med begivenhederne. Det er svært at følge med når man oplever så meget spændene!

   
 I dag rejste vi til øen Miyajima. Planen var egentlig hjemmefra at vi ville have overnattet på øen – men det var rigtig svært at få fat i personalet på den campingplads vi gerne ville have boet på, og da vi endelige fik fat i dem var alt booket op. Det konkluderede vi dog i dag, at det ikke gjorde noget, for selv om det var en fantastisk smuk ø, så var den meget turistpræget, hvilket der gjorde at den mistede lidt af sin charme.

Miyajima var dog en fantastisk destination til en dagstur! Vi fik set nogle smukke shrines, smuk natur, og klappet en hjort eller to. I dag var faktisk på alle måder ret afslappende.

Miyajima er hovedsageligt kendt for den kæmpe port, som (ved højvande) står midt ude i havet – og selv om vi syntes den var rigtig flot, og imponerende – så var vi nok lidt mere overvældet over de total tamme hjorte, og den smukke natur der var at finde på øen.

   
    
    
    
 

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Miyajima – flot natur, og nærkontakt med hjorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.