Eventyret på Ishigaki starter!

Vi forlod vores hostel lidt i 10:00 i morges. Vi havde lidt ærinder at klare i Naha, inden vi skulle begive os videre til lufthavnen (blandt andet spise morgenmad – hvilket viste sig at være lidt avanceret at finde i byen inden kl: 11:00 + Vi helst ville have noget der lignede vestlig morgenmad lidt, da vi i Hiroshima var blevet lettere traumatiseret over en japansk morgenmad vi havde fået). Det lykkedes os dog at finde morgenmad ved havnepromenade, hvilket var meget passende da dette er et område med megen taxa kørsel, da færgerne her sejlet ud til de små nærliggende øer, hvor der (efter sigende) er smukke (men meget menneskefyldte) strande.

Det var da også nemt at få en taxa til lufthavnen – og relativt billigt var det også! Ca. 75 kr måtte vi komme af med for 5 km (inkl. Starttaks på 25kr).

  
Indtjeking, Security, mv. Var det nemmeste jeg nogensinde har prøvet! Faktisk var menneskekontakt kun nødvendigt ved security. Vi skulle ikke engang vise vores pas en eneste gang. At rejse indrigs i Japan kan i hvert fald nemt anbefales!

  
Mens vi sad og glædet os til sandstrande, og øtilværelsen, underholdte vi os selv med lidt japansk drama serie (Hana Kimi). Det gjorde ventetiden lettere, da vi endte med at have ca. 30 minutters ekstra ventetid.
Nu starter vores eventyr på Ishigaki snart! Noget vi begge har set meget frem til de sidste par dage.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.