At lunte 3 km er da også noget

Jeg var nede i træningscenteret igen i går. Det var godt nok svært at komme afsted. Mest fordi jeg var helt ør efter skole i går – men afsted kom vi. Jeg var egentlig ret demotiveret til at starte med nede i centret. Mest fordi der er rigtig mange af de øvelser jeg er ved at lære, som jeg har rigtig svært ved. Jeg vil jo så gerne gøre det så godt, så jeg får mest ud af det, og så jeg ikke får flere skader!

Jeg fik dog et par opture, da nogle af øvelserne heldigvis også faldt mig nemt, og fordi Rene, som jeg træner med, er en meget tålmodig person, der giver sig tiden til at forklare mig de enkelte øvelser igen, og igen, og igen… Og så lige igen… I håb om at jeg på et eller andet tidspunkt må komme til at fatte hvordan man gør.

Den største optur i går, var dog at jeg var i stand til, lige så stille at lunte afsted på løbebåndet, og nå op på små 3 km (fordelt over to gange på løbebåndet – jeg skal jo heller ikke overbelaste den stakkels ankel, og det dumme knæ). Det var skønt! Selvfølgelig har det også noget at sige, at mit ben er klæbet til, med støtte redskaber, i form af div. støttebind, men dem kommer jeg jo til at kunne smide på et tidspunkt, når hele bentøjet bliver en smule mere stabilt.

Jeg skal også afsted til træningscenteret i aften. Det er rart at bruge kroppen igen.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.