September challenge: What pressure did you feel today?

“Hvordan/hvornår følte du dig presset i dag?”, lyder dagens spørgsmål i september challagen. Svaret er ret kort; jeg følte mig på ingen måde presset i dag. Faktisk har jeg spenderet hele dagen på sofaen, med film, og hygge. Jeg tog mig endda en lille lur over middag. Presset kan jeg i hvert fald på ingen måde sige at jeg har været.

12006104_10207459612465522_8445339814280950615_n

Man kan så måske undre sig. For jeg plejer altid at have gang i et eller andet. Det har jeg også altid. Undtagen dagen efter de få byture jeg tager mig engang i mellem, og i dag var en af de dage. Efter at have fejret min søde klasse kammerats fødselsdag, med en velfortjent bytur, var jeg nu altså en smule træt i dag (og øm i kroppen… Jeg danser altså bare alt for meget).

Det har dog været en rigtig hyggelig dag, og på alle måder været tiltrængt at jeg fik slappet lidt af – og ja, så har det jo også været i mere end bare super selskab.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.