September challenge: What made today worthwhile?

Hvad har ikke gjort dag i dag god? Det er sådan set et meget dejligt, og nemt spørgsmål der er at finde i dagens september challenge. “Hvad gjorde i dag god/noget værd?”. Dagen er ikke gået endnu, men derfor kan man vel alligevel glæde sig over de skønne ting, der sker omkring mig, der allerede har gjort dagen god.

Jeg har sovet bedre end jeg længe har sovet! Måske det gav mig ro på, at jeg vidste jeg kunne sove lige så længe jeg havde lyst til. Måske havde det også noget at sige, at jeg var fuldkommen drænet for energi, efter at have været i rigtig dårligt humør hele i går. Uanset hvad der gjorde udslaget, så sov jeg med færre opvågninger i nat, og helt til klokken 08:30!

En rigtig sød kollega/veninde, havde i går sendt mig et billede fra den kommenede uges Kiwi katalog. Hun havde set at der var tilbud på min yndlings juice (jeps, hun er en meget sød, opmærksom, og betænksom kollega siden hun vidste jeg elskede den juice!), og det måtte jeg da ned og have noget af! Selvfølgelig først efter at have ligget i den dejlige lune seng, og hygget mig, og samlet energi til at komme op.

IMG_4362

Da vi var nede og handle i Kiwi, blev Rene og jeg enige om at købe lidt æg, så vi kunne lave blødkogte æg. Vi fik skrabet sammen af det pålæg jeg havde hjemme i køleskabet (=smøreoste), og fik faktisk lavet et helt hæderligt morgenbord!

Det er små ting, som for eksempel muligheden for at putte lidt ekstra under dynen, eller spise en hyggelig morgenmad sammen, som gør dage som i dag helt perfekt!

Vi har endda fået taget os en middagslur i solen – noget jeg ellers aldrig har tid til. Det er nok også meget godt at vi begge har fået sovet rigeligt, i nat, og i løbet af dagen, for i aften står den på bytur for os begge. Dog i forskellige anledninger.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.