Hyggeligt at have gæster

Jeg fik ikke lige skrevet blog i går. Jeg var simpelthen for træt! Line og jeg havde kastet os ud i crosstraining for første gang, og selvom det simpelthen var super morsomt, var jeg simpelthen helt ødelagt da jeg kom hjem. Vi har meldt os til holdet igen på mandag. Så må vi se om jeg overlever endnu engang. Jeg kan ihvertfald berette om, at samtlige muskler i min krop er ømme i dag.

IMG_4368

Her til aften har vi haft denne lille mand på besøg! Yoda. Den ene af min mors hunde. Min stedfar, Bøje, havde de to andre hunde med til hundetræning, og så passede vi lille Yoda i mens. Min mor trængte til ro så hun kunne slappe af. Hun har haft rigeligt at se til, både med arbejdet, men også fordi min mormor desværre er blevet syg, og indlagt på sygehuset.

IMG_4375
IMG_4376

Rene var som altid den fødte hundepasser, og jeg tror han nødt at gå tur, lige så meget som Yoda gjorde. Jeg må da også sige at de er meget søde de to hva’?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.