Hvem kan sit Disney, huh?!

Efter næsten en uge med sygdom, er jeg ved at være nogenlunde på toppen. Dermed ikke sagt at jeg ikke stadig er super forkølet, har ondt i halsen og hoster – men i det mindste er jeg endelig sluppet af med feberen, og ej heller hoster jeg så meget mere, at jeg kaster op. Halleluja!

Jeg kan i det mindste glæde mig over, at jeg har fået sovet mere den sidste uges tid, end jeg har gjort det sidste lange stykke tid, grundet feberen (læs evt. Når ens dømmekraft er helt ved siden af). Nu skal jeg bare forsøge at holde fast i søvnmønsteret, hvor jeg rent faktisk får sovet bare lidt om natten!
Trivial_Pursuits-Disney
Aftenen er gået med lektielæsning, og… *wait for it*… Trivial pursuit. Men ikke bare et hvilket som helst Trivial pursuit; nej! Rene og jeg har spillet Disney versionen. Behøver jeg at sige andet end at Rene blev total rundsmadret? Han fik ingen point overhovedet. Sjovt nok syntes han ikke spillet var lige så sjovt som jeg, da vi var færdige…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hvem kan sit Disney, huh?!

  1. Jeg har faktisk det aller første børne trivial der blev lavet.
    Det er tilbage fra starten af 90’erne tror jeg og hvis der er noget jeg er god til er det netop det. Hvis jeg spiller det med nogen som er yngre end mig, så er det ikke mange spørgsmål de kan svare på.. men er sikker på at jeg ikke ville være så godt til det i har der.. Ha Ha.

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.