Don’t wanna be a has-been! Never gonna happen!

tumblr_static_3jk8ro6coq048o8sckog4cwk0
Jeg har fundet ud af, at det japanske J-rock band One OK Rock, kommer til flere europæiske lande i november og december i år. Blandt andet til lande, som jeg vil sige er indenfor min rækkevide, som fx. Tyskland, og Storbritannien. Faktisk kommer de så tæt på som Hamburg, og en billet koster omkring 230 kr. Så koster det selvfølgelig også at komme til Hamburg, og et hotel er ej heller gratis, men det er helt sikkert det hele værd! Jeg skal bare have fundet mig en, som har lyst til at tage med mig, og så er jeg klar til at vende næsten mod Hamburg, og hører One Ok Rock.

Kender du ikke bandet? Lad dig ej skræmme af, at det er et J-rock band. De fleste af sangene er 80% af tiden på engelsk – men man kommer ikke udenom, at der i stort set alle sangene bliver sunget et par linjer på japansk. Det syntes jeg til gengæld bare er vildt fedt. Giver deres musik, sin helt egen sjæl.

Skal du se One Ok Rock i år? Hvor?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.