5x på en uge er lidt hårdt

IMG_4433Sikke da en achievement i mit liv (bemærk ironien). Jeg har fået et “trofæ” på mit fitnessworld app i dag! Et trofæ, som er ment som et et klap på skulderen for at have været nede og træne på hold 5 gange på en uge! At jeg nok aldrig når videre til de to næste trofæer (som indebærer at man træner, på hold, henholdsvis 10 og 25 gange, på en uge), er en anden side af sagen.

Med al spøg til side, så syntes jeg faktisk idéen med “trofæerne” er en ganske god idé. Det motiverer en smule, og det er meget sjovt at se hvad man nu har formået at “opnå”. Det bliver dog aldrig nogen drivkraft i mit tilfælde, men jeg kunne forstille mig, at der er rigtig mange der er glade for funktionen.

Jeg må desuden ærligt indrømme, at 5 hold på en uge er lidt hårdt (i hvert fald når man lige er begyndt!). Så ulogisk som jeg er, har jeg allerede meldt mig på 5 hold, fordelt over 4 dage i næste uge. Nu må vi se om jeg må opgive mine planer undervejs, eller om det endnu engang kommer til at lykkedes mig at overholde træningsplanen. Denne uge bød på intet mindre end; mandag: Crossfit , Tirsdag: Mave/ryg, onsdag: Pilates, Torsdag Boksning, og sidst men ikke mindst bootylicious, i dag. Næste uges program står på; mandag: crossfit & pilates, tirsdag: hatha yoga (for første gang), onsdag: pilates, og torsdag: boksning.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “5x på en uge er lidt hårdt

  1. Jeg synes de trofæer er en rigtig god motivation, selvom nogle af dem kan være næsten umulige at få. Altså hvordan når man 25 hold på en uge? XD

    Håber du “overholder” dine træningsplaner i næste uge. Det er nemlig en fed følelse at komme igennem det og færdiggøre ens plan :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.