Jeg er blevet moster

Okay! Bedre sent end aldrig! Jeg er blevet moster… For omkring 2 uger siden. Men jeg har været syg, presset af eksamener, og været på farten generelt, og har derfor ikke kunne komme til at se min lille nevø før i dag. Men nu har jeg set ham. Nu har jeg holdt ham. Nu har jeg nusset hans hånd, og grint af hans lille skæve smil – og gud hvor er han da sød og dejlig!

IMG_4482

Skruk det er jeg ikke blevet. Jeg er stadig ikke selv kommet til det tidspunkt i mit liv, hvor jeg skal have børn (hvis det tidspunkt overhovedet kommer). Indtil videre syntes jeg bare at det er dejligt at nyde min lille nevø. Han virkede nu heller ikke helt utilfreds med opmærksomheden, trods han helt tydelig er meget knyttet og glad for hans mor (selvfølgelig!).

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Jeg er blevet moster

    1. Tusind tak :D Nu må vi håbe at jeg kan leve lige så godt op til titlen, som sådan en som dig ^^, det er lidt overvældende at blive moster Ö Men også dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.