Rod i hovedet

Ih altså! Jeg har været lidt fraværende fra bloggen (igen) – men det er ganske enkelt fordi jeg har haft lidt rod i hovedet det sidste stykke tid. Det har været så slemt at jeg glemmer ting, glemmer aftaler, og i det hele taget farer igennem livet som et forvirret individ uden styr på noget som helst. Det har nok noget at gøre med den svingende mængde søvn jeg får. Jeg håber snart at mit søvnmønster bliver bare en smule mere konsekvent, og ensartet igen.

tumblr_inline_n7s2kmgzxx1qmorx7

I morgen aften tager jeg til Berlin. Så må vi se om et par dage derned kan hjælpe lidt på mit hovede. Syntes i hvert fald at jeg trænger til at komme lidt væk, inden næste modul starter i næste uge. Jeg trænger til en frisk start på studiet. Ikke fordi det gik skidt til sidste eksamen, men fordi jeg simpelthen syntes jeg var for fraværrende i undervisningen på det sidste modul.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Rod i hovedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.