Nyt projekt i hjemmet

081215
Jeg har fået mig et nyt projekt, som jeg skal have lavet til hjemmet. Nogen husker måske da jeg, piftede mine spisebordsstole op, så de fik helt nyt liv, med masser af farver, og personlig stil. Denne gang er det også et projekt til køkkenet/spisestuen jeg har fået hjem. En tallerkenrække, som jeg har arvet. Den var super beskidt, efter at have ligget ude i en garage da jeg fik den, men med lidt vand og sæbe blev den helt anstændig at kigge på.

Planen var egentlig at jeg ville male tallerkenrækken lysblå. Jeg har lidt rester fra den blå maling, som jeg brugte til den ene stol. Jeg er dog blevet i tvivl, om den overhovedet skal males, da jeg egentlig tænker det kunne være pænt hvis den fik omgang lak i stedet, således at den blev lidt mørkere, og lidt mere glansfuld at se på, og dermed kunne bryde lidt med de hvide og pastelfarver som ellers præger mit køkken?

091215
Hvad syntes du? Det er meningen at min tallerkenrække skal hænge på den tomme plads, på væggen på det overstående billede. Skal den males blå, eller lakeres mørkere brun?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Nyt projekt i hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.