Jeg har fået fjernet en godartet tumor

101215
Jeg har længe gået rundt med, noget jeg længe troede var et modersmærke der voksede. Det vakte dog ingen bekymring, da det var fint i farven, og flot afgrænset. Dog begyndte det at generer mig i takt med at det voksede og jeg besluttede mig derfor for at få det fjernet. Ved mit besøg ved lægen fik jeg dog fortalt at det var en taglknude. Endnu mere harmløst – vi beslutter alligevel at fjerne knuden da den jo fortsat er et generende element.

Lægen bliver dog overrasket da han begynder at skærer i mig, da den ser anderledes ud under huden, samt er betydeligt større end forventet. Han vælger derfor at sende den til undersøgelse – men ingen af os er dog fortsat urolige, da den ikke ser ondartet ud.

Da jeg efter 14 dage ikke havde hørt fra lægen, vælger jeg at gå på sundhed.dk og selv læse svaret. Rigtig nok er det kommet ind. Det viser sig at være en tumor jeg har fået fjernet. Det er dog heldigvis en godartet tumor og der står tydeligt i svaret at der intet malignt (intet ondartet) findes i tumoren. Havde jeg ikke haft den viden jeg har fra mit studie, kan det godt være at jeg var blevet lidt forskrækket når jeg læste ordet tumor, men dette ord dækker sådan set over så meget mere end blot cancer – tumor betyder i sin banalitet blot at der er en unormal/øget samling af væv. Alt i alt en god nyhed, og dejligt at få den fjernet, så den ikke sidder og generer!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Jeg har fået fjernet en godartet tumor

    1. Ja :D Jeg er nu også glad for at få den fjernet trods den ikke var ondartet. Så skal man heller ikke gå og spekulerer over, hvad søren det er, og hvorfor det vokser så hurtigt ^_^

  1. Jeg er glad for at høre at den er godartet men jeg syntes det er lidt dårligt at lægen ikke kontakter dig. Det kunne have været en mere skræmmende oplevelse hvis du ikke vidste det om tumor. Gjorde jeg ikke.

    Men som sagt, dejligt at den er godartet og dejligt at du har det godt :D

    1. Ja- jeg har også overvejet at tage fat i min (ellers rigtig gode, og søde) læge omkring det. Men ja :D Skønt det ikke var noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.