Lægemiddelregning… Igen…

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke bare er dårlig til matematik – jeg er en komplet tåbe. Det tager mig rigtig lang tid at regne, da jeg for det første nærmest overhovedet ikke kan regne i hovedet, og føler jeg på ingen måde har nogen logisk sans, til at gennemskue regnestykker, hvor formlen ikke er sat op i forvejen. Det betyder også at jeg bare er nødt til at knokle ekstra hårdt op til min lægemiddelregnings eksamen.

Skærmbillede 2015-12-12 kl. 19.52.39
Det betyder at jeg har været nødt til at sidde hele eftermiddagen og lave opgaver i faget. Jeg skal nemlig til en lille prøve i det, på mandag; og jeg er ikke typen der bryder mig om at tabe ansigt, trods det ikke er den endelige eksamen i faget. Jeg syntes samtidig det er et utrolig vigtigt fag at have styr på, og har bare måttet erkende, at netop dette fag skal jeg bruge længere tid til at lære, og ikke mindst mere intens træning. Det går stille og roligt fremad.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Lægemiddelregning… Igen…

  1. Jeg håber det går.
    Det er godt at du er klar over hvor problemet lægger og vil gøre noget ved det. Jeg syntes det er rigtig flot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.