Sikke et styrtdyk!

Efter to ugers styrtdyk i træningen (grundet 1 uges sygdom, og mangel på tid), er jeg endelig kommet i gang igen i dag. Der fandtes åbenbart ikke en bedre start end Crossenergy kl. 11:00 i formiddags sammen med Line. Jeg ved ikke hvad jeg tænkte på, da jeg besluttede mig for at det var netop dét hold vi skulle tilmeldes i dag. Jeg kan lige så godt lade være med at ligge skjul på at jeg syntes det var lidt ekstra hårdt i dag – men det gik! Og nu er der så kommet blod på tanden igen.

131215


Der er lagt planer for den kommende uges træning. Det bliver hårdt men godt. Syntes programmet virker okay. Sommetider har vi jo kørt 2x hold på en dag, så det er ikke fordi det program vi har lavet denne gang er så voldsomt, selv om det ser skræmmende ud, for min nytilkomne dårlige kondi.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.