Det gik faktisk rigtig godt med lægemiddelregning


I går var jeg jo til en slags “prøve eksamenen” i lægemiddelregning. Jeg bliver ved med at tro, at jeg er rigtig dårlig til matematik, fordi jeg generelt hovedregner ret dårligt, og fordi jeg ikke er så logisktænkende – men jeg er nu ikke så sikker på at jeg er dårlig til matematik igen. Lægemiddelregning kan jeg i hvert fald nogenlunde finde ud af. Jeg fik i hvert fald kun 1.5 fejl (den ene var “bare” en dumme fejl, hvor jeg glemte den aller sidste udregning) i vores lille prøve. Jeg er virkelig godt tilfreds. Jeg tror ikke der er mange der ville have troet, at jeg kunne klare det så godt. Jeg troede det i hvert fald ikke selv, trods den sidste lægemiddelregnings prøve vi havde bød på 0 fejl. Dog skal jeg ikke tage glæden på forskud; der venter jo en reel eksamen i faget, til januar.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “Det gik faktisk rigtig godt med lægemiddelregning

    1. Ja det var SÅ dejligt at det gik godt! Så er jeg lidt mere rolig, inden eksamenen i faget ^,^” … Og ihh ja! Det ville jeg gerne – men jeg skal arbejde i aften XD og har først fri kl: 21:15 XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.