Hvor holder du nytårsaften?

Nytåret nærmer sig. Nytårsaften er ikke en begivenhed, som jeg vanligvis går meget op i. Faktisk har de sidste par år, været meget stille og rolige for mit vedkommende. Jeg glæder mig dog rigtig meget i år! Hvorfor? Fordi jeg skal til Berlin og holde nytår, med mine aller nærmeste!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Jeg rejser til Berlin sammen med min veninde Selma, hendes veninde, og min kæreste Rene. Vi bruger tager først der ned nytårsaftensdag, men tager to overnatninger dernede.

Jeg er rigtig spændt på, hvordan det bliver at holde nytårsaften i et andet land, og hvordan det bliver at skulle springe ind i det nye år, med flere tusinde mennesker.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hvor holder du nytårsaften?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.