Inspiration til den sunde aftensmad

070116

Jeg prøver altid at leve sundt – det er ikke bare fordi januar nu står og banker på døren, og nye nytårsforsæt truer. Jeg vil generelt gerne leve sundt, trods det sommetider kan være en udfordring, for en slikmund som mig. Heldigvis er jeg egentlig ikke kræsen, og jeg elsker at prøve nye retter, men jeg bliver i særdeleshed glad, når jeg finder nemme retter, som passer ind i en stresset hverdag, men som alligevel smager dejligt. Sådan en ret fandt jeg i går aftes. Kyllingefrikadeller med grøntsagsstænger (gulerod, og agurk), og dyppelse i form af guacamole (en god stærk én), og humus. Simpelt, sundt, og mættende!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Inspiration til den sunde aftensmad

  1. God inspiration. Den tror jeg da lige skal prøves af.

    Har selv samme problematik, men dog på en lidt anden måde. Jeg har været lidt tyndfed, dvs. slank og velbygget, men med usund kost. Elsker jo også slik og søde sager. Takket være min kæreste, har jeg fået sat lidt skik på det. Men det er stadig et arbejde, at leve sundt. Faktisk er vi på sukkerkur, dvs. ingen tilsat sukker for os. Det har været befriende. Men også lidt tarveligt da jeg igår faldt over en opskrift med kylling i cola!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.