Så troede man da nok lige jeg var bortgået ved døden

Puha! Sikke en omgang! Og jeg er ikke engang ovenpå endnu! Den hjernerystelse ramte mig hårdere end jeg lige havde regnet med. Kender man regimet, som man bør følge efter en hjernerystelse, ved man at det vigtigste man skal gøre, er at slappe af. Dette betyder også at man ikke bør se tv, og bruge computer inden man er symptomfri. Desværre er jeg ikke så god til at slappe af. Jeg har både arbejdet, og læst til eksamenen (så godt som jeg nu kunne), og det har givet bagslag på mange måder!

Nu har jeg haft et par dage, hvor jeg har slappet af, efter det gik helt galt i fredags, og jeg var nødt til at sygemelde mig på arbejdet lørdag, og jeg må sige at det har hjulpet på det hele.

Jeg har faktisk haft rigtig meget at fortælle om på bloggen, men har jo som sagt ikke måtte bruge computeren. Jeg glæder mig til at skrive om de forskellige ting, efterhånden som jeg får det godt nok, til at kunne bruge computeren mere og mere.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Så troede man da nok lige jeg var bortgået ved døden

    1. Tak skal du have :D <3
      Og ja! Du har nok ret i, at det er vigtigere at passe på sig selv :D jeg er nu alligevel glad for at jeg lige så stille kan komme i gang med at blogge igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.