Så lykkedes det! Første venflon anlagt!

nurse_Fotor

Jeg er en yderst tilfreds (soon to be) sygeplejerske! Jeg fik nemlig i dag muligheden for at prøve at ligge en intravenøs adgang igen (venflon). Jeg var fuldstændig klar! NU ville jeg bare ligge den. Jeg måtte have revanche… OG det lykkedes! I aller første huk! Det hele spillede simpelthen bare, og det var bare den fedeste fornemmelse. Jeg havde bestemt mig for, at det ville jeg bare blive god til, inden jeg startede praktikken, og nu er jeg da kommet i gang. Nu skal der bare endnu mere øvelse til, og så skal det nok komme til mig, også. Jeg er i hvert fald ved godt mod!

Og så har jeg desuden haft aftenvagter de sidste to dage, for første gang. Det kan jeg nu rigtig godt lide. Der fungerer bare på alle niveauer for mig.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Så lykkedes det! Første venflon anlagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.