Når foråret melder sig

IMG_5007

Solen skinner. Det bliver varmere. Blomsterne springer op fra jorden. Det er lysere i længere tid. Foråret er ved at gøre sit indtog! Og hvor er jeg bare glad for dét! Så snart foråret begynder at melde sig, bliver jeg generelt bare meget mere glad, og mit energiniveau stiger også gevaldigt! Det er selvfølgelig lidt upraktisk at jeg har været oppe siden kl:06:00 i morges, nu hvor jeg har aftenvagt i praktikken, men så er jeg nok bare godt træt i aften, efter min vagt.

I morgen har jeg fri, og selvfølgelig skal dagen bruges udendørs, hvis der fortsat er lige så fint vejr. Jeg skal i hvert fald ud i stalden, og jeg skal da også have en lille ridetur.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.