What’s not to like?

img_5047.jpg

Der er vitterligt intet, som man ikke kan syntes om, ved denne weekend. Det har bare på alle måder været en dejlig weekend. Godt nok sådan en ‘stilhed før stormen’ weekend – men som sagt en dejlig weekend. Faktisk har den primært bare bestået i hygge med Rene. Vi har blandt andet været en tur omkring Økssø i Rold skov (Skøn natur! Skønt forårsvejr!), og været ude og spise brunch her til formiddag. Altså alt i alt, bare ren hygge!

Det har været vigtigt for mig, at have et pusterum. Et åndehul, måske endda. Inden jeg går ind i den kommende uge, som hovedsageligt kommer til at bestå i eksamenslæsning! Min eksamen ligger ikke langt væk, og jeg er nødt til at komme lidt på dupperne, for at nå det hele… Men de bekymringer må vente til i morgen.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “What’s not to like?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.