Mød min nye hushjælper…

Jeg troede faktisk kun at det var de rige og berømte (eller i hvert fald dem med en indtægt, der er betydeligt højere end en studerende), der havde råd til hjælp i huset. Jeg har dog måtte sande at dette ikke er rigtigt, da Rene og jeg, faktisk har hyret os en hushjælp.

Hun kommer formentlig fra Kina, så det kræver selvfølgelig også at vi lige finder en god måde at kommunikerer med hinanden på; men det skal nok komme til at lykkedes. Jeg er allerede ved at lære hende lidt at kende.

Hun er en slim-model, så jeg skal nok også sørge for at jeg ikke bliver alt for jaloux (man hører jo historier om hushjælpen og manden!). Jeg tror dog ikke at dette gør sig gældende hos os. Hun er alligevel ret kompakt…

Vores hushjælp kan godt nok kun klare opvasken – men det bliver nu engang en stor hjælp alligevel i hverdagen. Det eneste vi mangler er at hjælpe hende med at finde et kaldenavn, som vi kan udtale… SR46M280SK, er lidt for svært at udtale. Forslag til et navn modtages derfor gerne. Jeg har smidt et billede af hende herunder, da det jo nok er lidt nemmere at komme med navneforslag, når man kan sætte et ansigt på.

IMG_5090

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Mød min nye hushjælper…

    1. Ja hun er så fin :D !
      Jeg tror bestemt også vi bliver glade for “hjælpen” hun kan tilbyde, haha! :D
      Og jeg kan slet ikke huske hvordan det er at have en opvaskemaskine ö! Har jo ikke haft en de sidste 7 år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.