Hvad nu hvor man ikke har en have?

Jeg har ikke nogen have. Eller jo. En fælleshave. Men ikke min egen fantastiske lille have, hvor jeg kan plante hvad man vil, og i det hele taget forme efter de behov og ønsker man nu engang har. Jeg glæder mig rigtig meget, til jeg engang har hus og egen have. Trods jeg elsker have med massere af blomster, træer, og buske, så ved jeg allerede nu, at det ikke bliver hér mit havefokus skal ligge. Jeg vil have en have der byder på grøntsager, krydderurter, og frugter. Jeg vil – grådigt som det måske lyder – have en spiselig have!

Men som sagt har jeg på nuværende tidspunkt ikke en have. Jeg har lidt krydderurter (basilikum og purløg) indendørs i mit køkkenvindue, men vil rigtig gerne have endnu flere planter. Jeg har tidligere haft en altankasse, hvori jeg havde jordbær, og krydderurter i. Faktisk fungerede det rigtig godt, indtil min altankasse simpelthen sagde stop, pga. af slid fra vind og vejr (den rustnede simpelthen og faldt fra hinanden). Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg simpelthen må eje to nye altankasser (denne gang i plast!)! Jeg skal simpelthen bare have taget mig sammen til at tage ud forbi en af de lokale isenkrambutikker, og købe kasserne og beslag.

Jeg går også med andre plantedrømme (tør man måske endda kalde det planteplaner?), som jeg fumler lidt med, hvordan jeg skal få ført ud i livet, og hvornår.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Hvad nu hvor man ikke har en have?

 1. Jeg har samme problem, at jeg bor i lejlighed og der hvor jeg bor er der hverken altan eller altankasser. Og jeg vil ikke have grimme plastikkasser stående i vindueskarmen der alligevel er så store at de skal flyttes for at åbne vinduet.

  Meeen, jeg har en ide, den ene side af mit vindue har en smal sektion der ikke kan åbnes og der har jeg disse her http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/90285782/ i kikkerten. Pæne og ikke særlig dyre. :)

  1. Uhhh! Tak for tippet Trine! :D Det kan være at jeg skal i Ikea i stedet for jem og fix. Der er også lidt andre småting jeg alligevel skal hente derude ;)
   Jeg har også en smal sektion som ikke kan åbnes, så det kan også være jeg skal prøve den!

 2. Jeg har også altankasser og har haft i et par år. (købt i jem og fix)
  Jeg har prøvet med mange forskellige ting og det er så hyggeligt, men det er ingen have.
  Glæder mig virkelig også til vi får have, jeg vil gerne ha det hele, blomster, frugt, grøntsager, farver, hygge, små rum, sanse oplevelser, vand osv.. ha ha tankerne vil slet ikke stoppe.

  Følger faktisk også en par have blogs, bare for at få ideer til når det bliver min tur.

  Knus <3

  1. Ja man bliver helt pjattet når man tænker på alle de muligheder man engang får, når man får sin egen have. Jeg tror dog at der i hvert fald går en 5-6-7 år, før jeg får min egen have, for jeg har ikke tænkt mig at flytte fra min nuværende lejlighed før jeg engang flytter i hus.
   Jamen, del da gerne de haveblogs du følger :D Det lyder spændene! Jeg følger faktisk ikke nogen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.