Hvad bilder de sig ind?!

Jeg har passet og plejet mine dejlige jordbærplanter, og i går observeret jeg et stort rødt jordbær, som dog ville have gavn af lidt længere tid på planten, inden den skulle fortæres. Jeg ventede derfor til i dag, hvor det var smukt og rødt. Klar til at spise. Jeg valgte at lade det hænge til jeg lige havde været nede og træne (aka. prøvede at træne), så jeg havde det som belønning. ENDELIG kunne jeg smage min første hjemmeavlede frugt. Da jeg kom hjem var jordbæret dog væk?! Stilads/facadearbejderne havde åbenbart syntes de lige kunne spise det, nu hvor de var ved at pille stilladset ned, udfor mit vindue… Jeg er overraskende rasende og ked af det…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hvad bilder de sig ind?!

    1. Hihi ja, det var lidt træls må man sige ^_^
      Men nu er der ikke facadearbejde på lejligheden mere, så nu må jeg bare passe planterne rigtig godt, og glæde mig til at det næste jordbær bliver rødt :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.