Afstemning: Hvad skal jeg have på til brylluppet?

Jeg er kommet i en lille krise. Til september skal jeg til et bryllup. Det er ikke et hvilket som helst bryllup. Det er et bryllup i USA. Det er min kærestes ven, som skal giftes, så jeg kender hverken brud eller gom. Alligevel vil man jo gerne tage sig godt ud. Jeg havde tænkt jeg måske kunne bruge en af de kjoler jeg havde herhjemme – måske endda den kjole som jeg havde på til min mors bryllup – men det er gået op for mig at samtlige af mine kjoler (selv min gallakjole fra gym) ikke dækker knæene. Normalt ville jeg ikke have set det som noget problem, og nu er det jo heller ikke bibelbæltet i USA jeg skal til bryllup i, men jeg ved at brudens familie alligevel er så religiøs at de ikke vil lade os låne et (eller flere) værelser hos dem, da vi endnu ikke er gift selv. Derfor tænker jeg også, at jeg må være på den sikre side, og udvise almen respekt, ved at komme i en lang kjole, da det jo formentlig er forventet. Men hvilken?!

210616


01 // Isabella gallakjole – 699,- 02 // Zindy gallakjole – 325,- 03 // Carmen gallakjole – 649,- 04 // Club L wrap front maxi dress – 261,- 05 // Asos maxi dress – 435,- 06 // Fiane gallakjole – 599,- 07 // Penelope gallakjole – 300,- 08 // Julia aftenkjole – 549,-

Jeg har kigget på en del kjoler. Jeg er bare meget i tvivl. Jeg har aldrig ejet en lang kjole. Jeg er relativ lav, og bygget efter en facon der mest af alt minder om en korkprop – ikke ligefrem kroppen som er skabt til lange kjoler. Jeg er virkelig overrasket over, hvor mange muligheder der faktisk er, for at finde en flot lang kjole. Jeg ved dog ikke om dette gør valget nemmere eller svære?

Jeg ønsker lidt hjælp, så tag gerne og smid en stemme i afstemningen herunder, om hvilken kjole du syntes er pænest – og hvis du kan tage højde for min lavstammede krop samtidig, er det da bare et plus.

Hvilken kjole skal jeg have på til bryllup?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Smid gerne et link i kommentaren, hvis du har erfaring med nogle flotte lange kjoler, eller tilfældigvis har et link til en, som du bare syntes er flot – det kan jo være at jeg syntes det samme.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

10 thoughts on “Afstemning: Hvad skal jeg have på til brylluppet?

 1. Nummer 7 synes jeg du skal vælge. Den er virkelig sød ? Og tror at detaljen med at underden er lidt gennemsigtig allernederst gør at den vil være fin når du ikke er så høj ?

  Utroligt at de ikke engang vil løne jer et værelse hver ??

  1. Ja det kunne du have ret i! Det var faktisk også lidt min overvejelse med netop kjole nr. 7 ^^,

   … og ja det er lidt ærgerligt, men det er selvfølgelig deres hjem, så selvfølgelig skal de selv have lov til at bestemme det <3

 2. Jeg har en kjole i sort der minder meget om nummer 8, den lyserøde. Den er nem at komme i af og sad bare dejligt hele aftenen uden at stramme eller vise buler hvor jeg ikke ville have dem vist. Flot nok til fin fest, enkel nok til at passe til alt muligt og behagelig nok til at kunne bæres hele dagen. Jeg købte min på udsalg i Skott her i Aalborg. http://www.skott.com/aalborg/1-sal-selskabstoej/ Udvalget på hjemmesiden er ikke så flot, men de har virkelig mange smukke kjoler at se på i butikken på øverste etage. Om ikke andet kunne det måske give inspiration og du ved jeg ikke har mange penge, så dyr var den ikke, den jeg fik. Og jeg har lige set på deres facebook side at de har 50% udsalg derinde lige nu, opslaget er 22 timer gammelt :)

  1. Wow! det må jeg ind og kigge på! Jeg var desværre stadig meget syg da du skrev – men mon ikke de stadig har nogle fine kjoler på tilbud i den nye uge :D

 3. Hej Simone. Prøv at kigge på ASOS PETITE kollektioner. Jeg ved ikke om de bliver for korte, men de har gratis retursystem hvis uheldet er ude. Og grundet Brexit er tøjet en anelse billigere + udsalg.

  1. Tusind tak! :D <3 Jeg er har fået kigget en masse derinde, og der er virkelig nogle gode bud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.