Jeg hader studenter

33988_410147579660_693839_nOkay! Jeg hader virkelig studenter… Okay det er måske en overdrivelse! Men gud hvor er jeg træt af dem. Jeg er selvfølgelig rigtig glad på deres vegne. Det er dejligt, at de nu har færdiggjort deres eksamener, og er klar til, at komme ud og vælge en uddannelse, som rent faktisk interessere dem. Jeg kan da selv huske at det var en befrielse, at komme videre i livet. Det hele gav bare så meget mere mening, efter, at man kom i gang med sin videregående uddannelse.

… Men lige nu ændre det ikke på det faktum, at jeg hader dem. Og til en vis grad også deres forældre. I hvert fald når de af en eller anden grund har valgt at marcherer op og ned af den gade jeg bor på, råbende, skrigende, og syngende. Ja de er glade. Ja det er fedt for dem. Men øv hvor er det bare ikke fedt, at blive vækket en million gange fra klokken 03:00 om natten, og frem. Ja, faktisk gik der stadig nogen og sang på vejen, da jeg smuttede afsted på min cykel kl 06:30.

Og hvorfor er forældrene så irriterende? Jo, den vej jeg bor på, ligger ikke langt fra Jomfruane gade (den famøse gade i Aalborg, som er fyldt med diskoteker og bare), så denne vej er åbenbart blevet det ideelle opsamlingssted, for forældre der skal samle deres lidt for fulde ‘børn’ op. Man fornemmer tydeligt at disse forældre også hellere vil hjem i seng, for de smækker med dørene, og ræser igennem gaden, med så høj fart at det runger.

Jeps jeg er bitter! Måske bare fordi jeg ikke er færdig med min eksamen endnu, og har min nattesøvn utrolig kær, nu hvor jeg er syg, og træt hele tiden.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

One thought on “Jeg hader studenter

  1. Ah ja. Der findes ganske vist ikke et fancy ord for det, ligesom hangry, men det gammel-sur-mand syndrom man får af at blive forhindret i sin søvn (nu man forsøger at være dygtig og få den) – det er værre end hangry. Jeg ville også være godt knotten så ^^”

    Håber der lykkedes at få lidt eksamens søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.