Kage skal der til!

cake1

Jeg har faktisk ikke lavet andet end at stå i køkkenet siden jeg kom hjem omkring kl. 16:30 i dag. Først skulle der laves aftensmad, og derefter skulle der lavet to kager. I morgen er min sidste dag i praktikken, og traditionen tro, skal den afdeling jeg har været på, selvfølgelig have en kage. Jeg havde bestemt mig for at jeg ville forsøge at gøre lidt ud af det, nu hvor jeg har været så glad for at være der, så jeg lavede en strawberry/lemon cheesecake (risky buisness da jeg kun én gang før har lavet en cheesecake, og det var efter en anden opskrift!)
Jeg har ingen anelse om den smager godt. Jeg har ikke lavet den før. Og det kan også være den siger splat når den kommer ud af formen i morgen, men jeg håber og tror på, at den kommer til at se fin ud. Den er jo aldrig rigtig køn, når den står dér i springformen – men sommetider kan man jo være heldig, og den så ser lidt mere charmerende ud, når man kan se hele kagen. Billede følger formentlig i morgen, når den bliver sluppet fri, og hvis den smager godt, følger der også en opskrift.

Jeg har sådan set også bagt en chokolade kage. Den er til KBUlægerne på afdelingen, da jeg i dag, og i morgen, har fået lov til at deltage i deres simulationstræning. Det var rigtig lærerigt i dag, og virkelig et godt miljø at udvikle sine færdigheder, i (simulerede) akutte situationer.

Man må aldrig gå ned på kage, vel?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.