Overlevelsesfasen – 3 dage tilbage!

dec23-survive

Jeg må virkelig inderømme, at lige nu, er jeg i overlevelsestilstand. Det er hårdt nu, at stå op hver morgen kl. 6, for at gå på arbejde. Jeg er dog heldigvis færdig med alle lange vagter nu. Jeg har kun 3 dage tilbage inden jeg går på ferie, og det er alle sammen 7:00-15:00 vagter.

Det er ikke så meget det med at stå tidligt op. Det er mere dét at man ikke har haft én eneste fuld fridag, hele måneden (ej heller weekendfri), og derfor ikke har haft én eneste dag, hvor man bare kan lave hvad man har lyst til; eller rettere, overhovedet ingenting lave, fordi det er det man har lyst til!

Men 3 dage. 3 dage, og så har jeg fri! Jeg glæder mig!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Overlevelsesfasen – 3 dage tilbage!

  1. Du har også været på “overarbejde” med tre forskellige jobs… Du skal huske at passe på dig selv.
    Det bliver så godt med eventyr og ferie❤️

  2. Du er så sej og det er jo mega godt gået, men husk nu at pas på dig selv. Man kan pludselig gå helt ned med flaget, uden man så det komme.. Det er vigtig at man har fridage engang imellem.

    Hvor meget ferie har du så og hvornår skal du rejse?

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.