Endelig lidt ferie! Og årsdag med min kæreste <3

I går havde jeg min første fridag, i over en måned! Det var intet mindre end skønt. Det kunne ikke være mere passende, end, at jeg selvfølgelig havde min første ferie i går, som også var Renes og min, årsdag.

Vi havde ikke de helt vilde planer i går. Vi var begge enige om, at det skulle være en afslappet dag, med fokus på bare, at hygge os sammen. Vi havde da også en virkelig dejlig dag, hvor der både blev tid til en lille eftermiddagslur, spisning på restaurant, og en biograftur om aftenen (vi så Lights out).

1914561_10207688836850767_5131351328422628122_n


Det er slet ikke til, at fatte, at der allerede er gået et år. Det har været et rigtig skønt år. Jeg føler, at Rene på mange måder gør mig hel. Han er roen, til det mylder af tanker og de elektriske impulser, som jeg sommetider føler, dominerer min krop. Rene er på mange måder, en modpol til hvordan jeg tænker og opfører mig, men vores grundlæggende værdier, vores menneskesyn, og vores kærlighed til hinanden, er så tæt op af hinanden, som noget overhovedet kan være. Jeg er oprigtig glad, for den måde, som vores liv er sammen.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Endelig lidt ferie! Og årsdag med min kæreste <3

 1. Lyder som en skøn dag og lige et forsinket tillykke.
  Der der med at finde ens modpol kender jeg virkelig godt. Det betyder bare alt, når man har fundet den rigtige og man altid kan være der for hinanden.

  Knus <3

  1. JA! Det har du virkelig ret i <3
   Det lyder også til, at du er i et forhold, hvor i er meget harmoniske <3 ^_^ Det fortjener du også søde <3

   1. Alle forhold har vel sine særheder ind imellem, men jeg synes vi er meget harmoniske. Det er vigtig for mig at vi er på samme hold og kan vise stor accept og forståelse. Vi har begge haft det svært, men sammen er vi stærke.

    Vi fortjener begge lykken søde.. <3

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.