Når familien er samlet… Sådan næsten da.

I anledning af, at jeg rejser i næste uge, er jeg blevet adspurgt om, ‘vi ikke liiige skulle ses en sidste gang’, inden jeg rejser – især fra familien. Det har simpelthen været for stressende, at skulle planlægge, at aflægge alle besøg, så derfor, har jeg i dag inviteret lidt familie, til spisning hos mig. Vi bliver heller ikke så lidt, her i den lille lejlighed. 17 nærmere bestemt. 5 personer kunne ikke komme.

Jeg har derfor brugt i går aftes, da jeg kom hjem (sent!), på at lave 3 cheesecakes. 2 af de sædvanlige jordbær cheesecakes og 1 fersken cheesecake, som jeg ikke har lavet før. Jeg har lavet 4 lasagner i dag. 2 skåle med gulerodssalat, og 2 fade med tomatsalat. Nå ja; og så er der da også indkøbt 8 hvidløgsflutes. Jeg tror ikke vi sulter.

IMG_5424_Fotor

… Sådan nåede jeg lige, at skrive inden gæsterne kom. Jeg kan nu sige, at det var en rigtig skøn aften – og nej! Ingen sultede! Vi havde faktisk mere end rigeligt med mad, og kage til overs. Vi fik sendt noget kage, med div. gæster hjem, og fik frosset lasagnen ned, så madspild bliver det heldigvis ikke til.

Jeg er glad for, at så mange kunne komme, og at vi fik en rigtig dejlig aften sammen, inden jeg rejser til Nepal. Det er jo ikke fordi jeg er væk i alverdens tid (kun knap 2 måneder), men det er nu rart, at have fået sagt farvel og på gensyn til de nærmeste, på en god måde.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Når familien er samlet… Sådan næsten da.

  1. Det var en skøn og hyggelig aften.. Med dejlig mad og skønt selskab .. Fortrød vi ikke tog lidt kage med hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.