I morgen tager vi til Chitawan

I dag var sidste dag på den kirurgiske afdeling. Det har været en god oplevelse fordi personalet har været rigtig søde, og vi har fået lov til at opleve en del forskelligt. Vi har i hvert fald, fået set nogle meget alternative sårplejer, og stomiplejer. Vi har også set nogle meget lange venflonnåle, som man er meget taknemlige for, ikke skal stikkes i ens egne åre.

I morgen tager vi afsted til Chitawan. Her skal vi på en tre dages jungle safari. Vi overnatter på hotel, og krydser fingre for, at sengene har madrasser! (ja; måske lidt forkælet, at håbe på, men vi kunne virkelig godt trænge til, at sove på mere end hvad der svarer til en sommerdyne – men mon ikke vi også klarer os, selv hvis det er de senge, vi efterhånden er ved, at være vant til).

Vi har takket nej til, at tage med på elefant rideturen, da vi begge er bevidste om, de forhold den slags elefanter vokser op i, og det vil vi for at være helt ærlige, ikke støtte! I stedet har vi meldt os til kanoture, jungle-vandringer, og jeepsafari. Det skal nok blive rigtig sjovt!

Vi glæder os rigtig meget, og håber på at se noget flot natur, og nogle vilde dyr! Hvis man er rigtig heldig, kan man jo se den bengalske tiger, i området – men det kræver vidst en del held, at overvære den i naturen! Om ikke andet, så glæder  vi os også til, at opleve lidt andet end Pokhara, trods det er en ret dejlig by.

Det er ikke sikkert der er wifi på hotellet hvor vi overnatter, og man skal derfor ikke være bekymret for os, hvis man ikke høre fra os, i de 3 dage, hvor vi er afsted.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.