… Kuk kuk! Jeg er her stadig!

BOM! Så blev der stille hva’? Det er lige før, at man skulle tro, at jeg gik under jorden, mens jeg var i USA, fordi jeg ikke ville hjem. Sandheden var dog lidt en anden. Jeg faldt utrolig meget bagud med at skrive blog (og Rene fik aldrig skrevet et indlæg færdig, som han ellers var godt i gang med), og til sidst opgav jeg jo nok lidt. Straks jeg kom hjem, havde jeg egentlig en forventning om, at nu kunne jeg få tid til at skrive de sidste indlæg om turen til USA (for ikke at snakke om, at få lagt billeder ind i indlæggene fra Nepal), men sådan udartede det sig ikke lige.

Da jeg kom hjem fra Nepal, havde jeg en opgave, omhandlede mit ophold i Nepal, som jeg skulle have skrevet. Det var som sådan ikke fordi opgaven tog mig alverdens tid at skrive (kvaliteten ses heraf! Øv), men når den var skudt afsted, stod bachelorprojektet allerede og kaldte. Nu er vi godt i gang med at skrive vores bachelorprojekt, og jeg afventer spændt (eller med rædsel), svaret på hvorledes min opgave omkring mit ophold i Nepal, har klaret sig.

Men ak nej. Alt har ikke bare været skole, og atter skole siden jeg kom hjem (selv om det godt kunne føles sådan). Jeg har også haft tid til at hygge om hestene (som jeg virkelig har savnet mens jeg har været ude og rejse!), og hygget med Rene. I søndags lavede Rene og jeg græskarlanterner. Det var super hyggeligt, og vi har aftalt at det skal være en tradition! (eller jeg har måske besluttet det skulle være en tradition, og sød som Rene er, så indvilligede han!). De fleste der kender os, kan godt gætte hvis græskar, der er hvis, alene ud fra stilarten!

img_6165 img_6168
Vi lavede også græskarsuppe, og ristede græskarkerner i 3 afskygninger; brændte græskarkerner, saltede græskarkerner, og chili græskarkerner. Suppen var ikke rigtig en succes (første gang vi laver det, og første gang jeg overhovedet smager det), da det smagte af… ja ikke så meget, faktisk. Græskarkernerne var tilgengæld en stor succes! Alle typerne endda!

Det er min plan, at få skrevet om resten af USA turen, og ligeledes få lagt billeder ind fra Nepal turen, men tingene må ske i det tempo det nu engang sker. Jeg har rigeligt at se til, med bachelorprojektet, plus jeg er nødt til at arbejde en del for at kunne få økonomien til at køre rundt, da jeg i juni løb tør for SU klip, da jeg jo allerede har en uddannelse forud for at læse til sygeplejerske.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.