Hverdagen begynder at ligne sig selv

Min hverdag er langsomt begyndt at ligne sig selv igen, siden jeg er kommet hjem fra henholdsvis Nepal og Usa. Det har faktisk været en smule hårdt at skulle falde tilbage i rutinerne, og finde ud af, hvordan jeg får mest muligt ud af de vågne timer i døgnet, for at nå alt det jeg skal/vil.

Jeg er lige så stille kommet ind i rutinen med at have staldvagter igen, nu hvor hestene er kommet ind for vinteren. Desuden er jeg kommet tilbage til skolen, mine jobs, og de sidst to fredag morgener har jeg også forsøgt at komme i gang med min træning igen.

Jeg har stadig problemer med låret, og venter på en tid, hvor jeg kan komme ind og få mit ben MR-scannet. Der er lang ventetid, og i mellemtiden forsøger jeg mig med let genoptræning. Jeg er startet meget forsigtigt op, for ikke at gøre mere skade end gavn.

Jeg har kun været afsted til holdtræning 2x. 1 gang om ugen, de sidste to uger. Det har været relativt moderate hold i intensitet, og hvor jeg selv har haft muligheden for at justerer belastningen af låret. 2 gange på 2 uger er ikke meget, og jeg vil lige så stille forsøge mig med lidt mere træning hver uge, igen.

Jeg overvejer at kaste mig ud i lidt yoga eller pilates igen. Jeg have stor glæde af de stabiliserende øvelser, man lavede dengang, hvor jeg kom afsted til det. Faktisk er der introhold i begge ting i morgentidlig. Nu må vi se om jeg får slæbt mig selv op til det, nu hvor jeg endelig har en dag hvor jeg kan sove lidt længere.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hverdagen begynder at ligne sig selv

    1. Jeg kom ikke afsted ^^” Men fik løbet 5 km på løbebåndet dagen efter i stedet, og gået 2 km.
      Puuh det sværeste er at komme tilbage efter en pause. Det er svært at accepterer at man ikke kan det samme som man kunne tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.