Så er julen “overstået”. For mit vedkommende har den været stille og rolig. Præcis hvad jeg har trængt til. Den opmærksomme læser vil nok have observeret at jeg har været meget lidt aktiv på bloggen det sidste lange stykke tid. I særdeleshed i forhold til hvor aktiv jeg egentlig vanligvis er på bloggen i december måned. Det er med god grund der har været stille herinde. Jeg er i gang med at skrive bachelor, ved siden af al det sædvanlige (altså heste, jobs, kæreste, osv. osv.). Oveni det hele har en afdeling jeg egentlig gerne vil have et job på, efter endt uddannelse langt et jobopslag op, og det har jeg selvfølgelig også lige skulle finde tid til at søge.

img_6338

Julen i år, forgik hos min mor, og Bøje. Det var super hyggeligt. Det er ikke så traditionsbundet, når det kun er os tre, så vi finder ofte på lidt nye sjove ting at lave. I år havde vi tre mandelgaver – en til hver, dansede om juletræet til musik vi bare sang med på, og sidst men ikke mindst, fik vi and i stedet for kalkun som vi ellers plejer at få. Sidstnævnte vi jeg i særdeleshed glad for!

img_6337

Julen var hyggelig, og dagene efter har været hektiske… Men alt i alt har det været godt. Nu ser jeg frem til at afslutte år 2016, og springe ind i et nyt og (forhåbentligt) lykkebringende år. 2017 bliver uden tvivl nyt, spændene, og vel også en livsomvæltning, nu hvor jeg afslutter mit studie sidst i januar. Jeg har allerede søgt min autorisation, og som sagt også søgt mit første job. Nu må vi se hvordan det hele udformer sig.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Det var en skøn aften… og lidt grineren med julesangene ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.