IMG_6789
IMG_6799


Vi kan vidst hurtigt blive enige om, at det ikke er meget sommer vi har haft i år – men i dag har det simpelthen været helt fantastisk vejr i området omkring Aalborg. Jeg tror faktisk at vi var helt oppe at ramme omkring 20-21 grader omkring middagstid. Selvom jeg var træt, og egentlig burde have forsøgt at sove længe i dag, da jeg har nattevagt i nat, fik jeg trukket mig selv relativt tidligt op af sengen, så jeg kunne komme ud i stalden. Jeg fik trænet lidt longearbejde med Largo, og reddet mine to skønne låne islandske heste. Lady er desværre stadig en lille smule halt efter hun blev sparket på folden, så hun fik fred og ro, og bare lige en strigletur i solen.

Jeg fik også lige ordnet et par småting udendørs i stalden. Der var lidt hegn der var begyndt at hænge slapt som skulle fixes, og så skulle hverdagstingene som at give vand, og rykke skillehegn (give mere græs) selvfølgelig også lige klares. Til sidst var det noget varmt at rende rundt ude i solen i lange ridebukser med fuldskind – men dejligt var det altså at man ikke kom hjem og var pjask våd, fordi der pludselig var kommet en byge mens man var ude, som det ellers har gjort de sidste par dage, hvor jeg har været afsted.

I morgen får hestene nok en fridag. De blev presset en del i dag, og skal også lige kunne følge med rent konditions- og muskelmæssigt. Desuden skal jeg have løbetrænet, så jeg (forhåbentlig) bliver bare en lille smule klar til DHL løbet d. 29/8 – og jeg er ikke sikker på at jeg orker begge ting efter en nattevagt. Især fordi jeg kun kan sove fra kl. 8 til kl. 12:30 i morgen, da jeg desuden skal ind og have rettet mine bryn.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.