Forsinket fødselsdagshygge

Så er det endelig blevet tid til fødselsdagshygge med pigerne. Jeg valgte at udskyde det til, at jeg trods alt var tilbage på fuld tid på arbejdet, og i det hele taget på benene igen. Jeg havde håbet at det gik noget hurtigere med mit ben, og havde faktisk nok (urealistisk – ja) satset på at vi skulle holde et brag af en fest som vi plejer. Sådan blev det ikke. I stedet spiser vi noget lækkert mad sammen, og så holder vi et godt gammeldags slumber party. Det bliver man vel aldrig for gammel til? Så ja, vi bliver en flok piger (primært i midt, og slut 20’erne), som skal ligge på madrasser på gulvet og se Disneyfilm (jeg stemte på gyserfilm, men blev som sædvanligt, når vi diskuterer filmgenre, kraftig nedstemt!).

Jeg har fået så meget dejlig hjælp af både (stald)pigerne, og Rene, til at gøre fødseldagshyggen mulig. Jeg har fået hjælp til alt lige fra at handle ind, klargøre maden, og her senere kommer Trine så, og hjælper med at gøre maden klar til når de øvrige gæster kommer. Det er dejligt at jeg kan spare kræfterne i benet, og forhåbentlig dermed nyde fødseldagshyggen, uden at skulle have vildt ondt i det dumme ben.

Jeg glæder mig til at hygge med pigerne, omend det bliver lidt anderledes end det plejer når vi holder fødselsdag. Et eller andet sted glæder jeg mig også lidt over, at vi kan opleve nostalgien ved et godt gammeldags videomarathon, selvom vi allesammen efterhånden er ved at være ude af målgruppen herfor. Vi ender nok allesammen med at falde i søvn under den første film, som de gamle tanter vi efterhånden er blevet (og suk ja, jeg er den ældste).

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.