Vægt-update #2: -1,4 kg

Vægten siger 82,6kg hvilket betyder at jeg ifølge mit BMI ikke længere er fed (årh hvor syntes jeg egentlig at det er stigmatiserende, og voldsomt at bruge dette begreb til at betegne ens vægt – men det er nu engang det som det hedder ifølge BMI skalaen)! Nu er jeg “bare” overvægtig. Jubii!

Jeg havde aldrig troet jeg skulle juble over at være overvægtig, men hvor er det rart at ryge tilbage til den kategori. Det betyder nemlig at jeg er ét skridt nærmere at være normalvægtig igen – selvom der fortsat er laaang vej. Faktisk skal der smides hele 14 kg før jeg er bare i den øvre grænse af normalvægtig igen. Det lyder jo nærmest helt umuligt – men selvfølgelig skal det nok lykkes. Kan jeg tage så mange kilo på, så kan jeg også smide dem igen.

Jeg har aldrig før vejet så meget, at jeg betegnes som fed ud fra mit BMI. Det giver mig lidt håb at jeg har kunne kæmpe mig ud af denne kategori igen – og at jeg fik vægten stoppet, inden det gik endnu mere galt for mig!


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kg Uge 5: XX kg (- XX kg) Uge 10: XX kg (- XX kg)
Søn d. 6/5: 86,4 kg (-2,3 kg) Uge 6: XX kg (- XX kg) Uge 11: XX kg (- XX kg)
Fre d. 11/5: 84,9 kg (- 1,5 kg) Uge 7: XX kg (- XX kg) Uge 12: XX kg (- XX kg)
Fre d. 18/5: 84 kg (- 0,9 kg) Uge 8: XX kg (- XX kg) Uge 13: XX kg (- XX kg)
Fre d. 25/5: 82,6 kg (- 1,4 kg) Uge 9: XX kg (- XX kg) Samlet vægttab: – 6,1 kg

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Vægt-update #2: -1,4 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.